Emoji Kullanmak Yada Kullanmamak - C.S. Cengiz Soykök

Emoji Kullanmak Yada Kullanmamak



Emojilerin işyeri verimliliğini artırabileceğine ve optimal netliğe teşvik edebileceğine ve yöneticilerin bile ofis etkileşimlerinde tonlarını netleştirmek için kullanabileceğine inanıyorum. Emojileri kullanarak kendimizi daha hızlı, daha canlı ve (kelimenin tam anlamıyla) daha renkli ifade edebiliriz. Bununla birlikte bir öğrenme zamanlaması var.
Bazıları emojilerin duyguları ifade etme veya ilgili ve yardımcı olma gücünü görürken, diğerleri henüz oraya ulaşmadı ve emojileri işyeri için fazla gayri resmi olarak görüyor. Emojilere karşı dikkatli olmak için nedenleri var. Gerçek kelimeler yerine emojilere güvendiğimizde genellikle bazı zamanlarda kafa karışıklığı yaratabiliriz.
Emojileri kullanıp kullanmayacağınızı düşünürken hedef kitlenize ve mesajınızın içeriğine dikkat edin. Emojilerin zamanı ve yeri vardır, ancak her koşulda uygun olmayabilirler - örneğin: müşteriye yönelik iletişimler.
#DünyaEmojiGünü'nü kutlamak için, ister emojileri seviyor olun, ister hala alışmaya çalıştığınız bir şey olsun, gelin birlikte eğlenceli bir mini aktivite yapalım! Yorumlarda 3 emoji kullanarak kendinizi anlatın. İşte başlamak için benimki: 🌞 ⛱️ 🍹

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

İletişim

Tüm Sorularınız için mesaj bırakınız.

İsim*


Mesajınız*


Sadece sor, sana yardım etmek için buradayız.

Sizin için uygun olup olmadığımızdan emin değil misin? veya hizmetlerimiz hakkında sorularınız mı var?

  • info@cengizsoykok.com
  • www.cengizsoykok.com

Pages