Dijital Beden Dili (DBL™) eğitimi yayında! - C.S. Cengiz Soykök

Dijital Beden Dili (DBL™) eğitimi yayında!

 [full_width]

Merhaba arkadaşlar!

Paylaşacak heyecan verici haberlerim var! Yeni eğitimim Dijital Beden Dili, Udemy platformunda yayında! Dijital Beden Dili, günlük yanlış anlamalarınızı - garip video toplantılarından kafa karıştırıcı günlük e-postalara, metinlere, anlık mesajlara ve konferans görüşmelerine - mesafe ne olursa olsun kesintisiz iletişim ve işbirliğine dönüştüren kesin bir kural eğitimidir.

Dijital Beden Dili , dijital iletişim krizimize bir yanıttır. Geçmişte, güven inşa etmek için vücut diline güveniyorduk, ancak iletişimimizin çoğu bir ekranın arkasından gerçekleşirken - körü körüne mi iletişim kuruyoruz ?


Cevap şu ki, vücut dili ortadan kalkmadı. Dönüştü. Eşi görülmemiş bir dijital araçlar çağında iletişim kuruyoruz ve yanlış anlaşılmalar, duyguları incitmeden veya verimsizlikler olmadan işbirliği yapmamıza yardımcı olacak bir rehbere çaresizce ihtiyacımız var.



Eğitimi hazırlarken, uzaktan çalışmanın daha popüler ve bazen zorunlu hale geldiği bir dönemde karşılaştıkları iletişim ve işbirliği zorlukları konusunda çok çeşitli sektörlerden yöneticiler ve çalışanlarla konuşma ayrıcalığına sahiptim. Ayrıca, işe yarayan benzersiz, yenilikçi stratejileri uyguladıkları konusunda liderlerden öğrenme şansım oldu.

İşte öğrendiklerim: Dijital iletişim artık yumuşak bir beceri değil. Bu çok önemlidir. 


" Dijital Beden Dili  , görüntülü görüşmeler, grup metinleri ve uzaktan çalışmayla altüst olmuş bir iş dünyası için vazgeçilmez bir rehberdir. Cengiz Soykök' ün  uzman rehberliği ile, yetkinlik ve güvene işaret eden ince ipuçlarını nasıl okuyacağınızı ve göndereceğinizi öğreneceksiniz. özgünlük... Ünlem işaretlerinden emojilere kadar her şeyi kullanmak için pratik ipuçları keşfedeceksiniz. En önemlisi, etkili iletişim ve işbirliğinin başkalarına değer vermekle başladığını anlayacaksınız. "


Eğitimi satın aldıktan sonra, makbuzunuzu veya ekran görüntünüzü info@cengizsoykok.com adresine iletin ve size bu harika kaynakları ÜCRETSİZ olarak göndereceğim!


Dijital Beden Dili Araç Seti:   E-posta, sohbet, telefon, video görüşmeleri ve daha fazlası üzerinden göze çarpan bir ortak çalışan olmanıza yardımcı olacak bir "stil kılavuzu".

Dijital Beden Dili Testi:   Bu hızlı test ile Dijital Yerli, Dijital Adaptör veya Dijital Bukalemun olup olmadığınızı keşfedin!

Dijital Tükenmişliği Bitirme Rehberi: Yakınlaştırma yorgunluğuna veda edin ve ekibinizi eyleme geçirilebilir adımlarla odaklanmış, sorumlu, inovasyonu yönlendiren bir birime dönüştürün.


Dijital Beden Dili ile başlayarak, daha iyi dijital işbirliğini keşfetme yolculuğunda bana katılacağınızı umuyorum . Birlikte daha fazla ve daha hızlı yenilik yapalım.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

İletişim

Tüm Sorularınız için mesaj bırakınız.

İsim*


Mesajınız*


Sadece sor, sana yardım etmek için buradayız.

Sizin için uygun olup olmadığımızdan emin değil misin? veya hizmetlerimiz hakkında sorularınız mı var?

  • info@cengizsoykok.com
  • www.cengizsoykok.com

Pages