BAŞARI HİKAYENİ ADIM ADIM İLERLEYEREK OLUŞTURABİLİRSİN - C.S. Cengiz Soykök

BAŞARI HİKAYENİ ADIM ADIM İLERLEYEREK OLUŞTURABİLİRSİN


Merhaba sevgili dostlar. Bu hafta başında da umarım güzel hedefler koyarak haftaya başlangıç yaptınız. Bende sizin yeni hedeflerinize destek olması adına size başarınız için güzel bir yazı hazırladım. Keyifle okuyunuz.

Bazı fikirler veya başarılı girişimcileri görür ve hayran kalırız. Bunun yanında bunu nasıl gerçekleştirdiğini düşünür ve alkışlarız. Kimi zaman bunun kolay olduğunu düşüncesi ile bir yanılgıya düşeriz. Hiçbir girişimin kolay olduğunu bugüne kadar görmedim… Her birisinde büyük emekler, hazırlıklar, diğer bir deyişle kan, ter ve gözyaşı vardır.
Bu alınacak önemli bir ders oluşturur bizlere. Başarı hikayesi adım adım hakkını vererek ve ilerleyerek oluşturabilirsiniz. Sabır ile ince ince planlayarak ve bu hikayenin kurgusunu örüp oluşturarak. Acele etmemeli, her adımın hakkını vermeli. Yaptığınız her ne ise, onun hakkını vermek, en iyisini yapmayı gerektirir. En iyisi olmak nedir bilir misin?
Bir sebep keşfetmelisin… Ne için var olduğunu ve gelecekte hedefinin neye hizmet edeceğini çok iyi bilmelisin. Bu senin motivasyonunu oluşturur. Gece gündüz düşüneceğin ve seni ayakta tutacak yegane unsur olur. Bu süreçte buna çok ihtiyaç duyacaksın. Genellikle adım atmak risk gerektirir. Çünkü bir bir sorumluluk. Bilinmezliğe açılan bir kapı gibi, bu durumda yakınındakiler beklenenin aksine sana destek yerine köstek olurmuşçasına bulursun birdenbire. Sakın ürkme, seni sevdikleri için ve senin hakkında endişe duydukları içindir bu tepkiler, endişelenme, ayakta dimdik sağlam dur inandığını gerçekleştirmek üzere, harekete geç ve bunu gerçekleştir.
İnanmanın gücü ile ilerlemelisin, ispatlamak ve ya göstermek durumunda değilsin, negatif birikenler olacak etrafında, bunları bir toz bulutu gibi düşün dağıt hemen oracıkta. Dikkate almadan ilerle, sen iyi olanı daha iyi olanı inandığını iyi niyetle yapmak üzere devam etmelisin yoluna. Bakacaksın ki bulutun kendiliğinden dağılmış, yolun açılmış uzun uzadıya…

Dağa tırmanmaya benzetmiştik bu yolculuğu, hedeflediğin zirve başta çok yüksek gelecek gözüne. Bu sebeple ürk memelisin başlarken, adım adım ilerle bu yolda, kendi başarı hikayeni yazma adına…


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

İletişim

Tüm Sorularınız için mesaj bırakınız.

İsim*


Mesajınız*


Sadece sor, sana yardım etmek için buradayız.

Sizin için uygun olup olmadığımızdan emin değil misin? veya hizmetlerimiz hakkında sorularınız mı var?

  • info@cengizsoykok.com
  • www.cengizsoykok.com

Pages