DURDUĞUNUZ YERDEN BAŞARIYI YAKALAYIN! - C.S. Cengiz Soykök

DURDUĞUNUZ YERDEN BAŞARIYI YAKALAYIN!


Yazının başlığını okuyarak sakın başarının öyle kolay olduğu izlemine varmayın. Durduğunuz yerde de başarılı olabilirsiniz Bir yere kadar… Bu sadece sizin bir adım daha atmadan yapmanız gereken kısım… İyi okumalar….

Size ilk olarak bir fizik kuralını açıklamak istiyorum. Bu kural çok basit aslında; koşan insan, yürüyen insandan daha hızlı, yürüyen insan duran insandan daha hızlı istediklerine ulaşır. Peki duran insan neyden daha hızlıdır? Tabii ki geriye doğru yürüyenden!..
Peki durduğumuz yer nedir? Neden durmamız gerekiyor? Durduğumuz yerde bilinen hep kaybetmektir aslında, fakat ben buna başarının molası adını verdim.

Başarı molası verirken de tabiî ki boş durmayacağız. Yapmamız gerekenleri size madde olarak açıklarsam;
·         Başarı molası verirken, plan yapın!

·         Başarı molası verirken, geçmişinizi temizleyin!

·         Başarı molası verirken, geleceğinizi hayal edin!

Başarı molası verirken plan yapmak!
Plan yapmanız için ilk olarak nereye doğru gittiğinizi bilmeniz gerekiyor. Nasıl ki araba sürerken gideceğiniz yolu biliyorsanız, hayatınızı da aynen bu şekilde önceden bilmeniz gerekiyor.

Başarı molası verirken, geçmişinizi temizleyin!
Geçmişiniz de yaptığınız hatalar olacaktır herkesin ve benimde yaptığım gibi. Bunları sorunlar kısmında tutmak size sadece vakit kaybı yaratacaktır. Oysaki onları sorun yerine çözülmesi gerekenler kısmına koyarsanız ve karşınıza değil yanınıza alıp incelerseniz çözemeyeceğiniz bir sorununuz olmayacaktır. Henry Ford’un da dediği gibi ‘’ çözülmeyecek sorun yoktur, sadece onları küçük parçalara bölmesini bilelim’’

Başarı molası verirken, geleceğinizi hayal edin!
Geleceğinizi hayal etmek çok kolay gibi gözükse de, çoğu insan için sadece bir hayal olmuştur! Sizde böyle olmamak adına, ilk önce geleceğinizi YAPMIŞ gibi hayal edin. Çok başarılı bir N.L.P tekniği olan bu hayal devresi, size yapacaklarınızı ve yapmamanız gerekenleri önünüze getirecektir. Sadece hayal kurmayı bilin…

Bunları yapamamaktan şikayetçi olanlar : JUST DO IT! Lütfen sadece deneyin…


Sevgiyle kalın…

Cengiz Salih SOYKÖK GELİŞİM 2016



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

İletişim

Tüm Sorularınız için mesaj bırakınız.

İsim*


Mesajınız*


Sadece sor, sana yardım etmek için buradayız.

Sizin için uygun olup olmadığımızdan emin değil misin? veya hizmetlerimiz hakkında sorularınız mı var?

  • info@cengizsoykok.com
  • www.cengizsoykok.com

Pages